One piece.


Funderar på att klicka hem denna snygga onepiecen. Gillar den starkt, men vill även spara pengar... Får se hur det blir. Vad tycket ni?

Tävla.. #4



Var med och tävla om presentkort på rosaprickar.se på Alvas blogg. ( Direktlänk )

Familjen Annorlunda!


Har somsagt no-pictures på dator.. Så fick bli en på världensbästa klass, 6:3!

Kom hem från skolan för 15 min sedan ungefär. Nu ser jag på Familjen Annorlunda, missade det igår så jag får se på reprisen. Snart ska jag göra limevatten med is i, nomnom! Nu ska jag se vidare, så hörs vi, promise!

I bussen.

Kunde inte blogga igår eller svara på era kommentarer för det var något fel med blogg.se tror jag. Nu sitter jag på bussen och ska snart gå av. Här får ni se en bild på jackan som jag lovade att jag skulle ha visat igår.


Tyris.

Nu sitter jag hos tyris och har precis bakat kladdmuffins, nomnom! Nu ska jag vara lite social mot Tyra, hörs efter träningen!


New ♥



Snabba och suddiga bilder, men det får duga.
Har precis kommit hem från stan, eller det var ungefär 15 sedan. Köpte ett skal, och la undan en sak som jag ska hämta imorgon. Hm undra vad det kan vara? Det får ni reda på imorgon, kommer bild också.
Matchen förlorade vi iallafall, spelade inget bra.. Men denna matchen glömmer vi nu, och taggar till alla andra! Nu ska jag sätta på film, och mysa lite! Ikväll klockan 21 är det spårlöst på 7:an också, glöm inte!

Hör av mig senare..

Sa ju att jag skulle höra av mig i halvlek, Hör av mig senare om vad det står..


Polle <333333

Snart börjar matchen... Är grymt taggad till att heja! Vi höra i halvlek då jg berättar vad det står, vi ska köra mot 99/98.


Det värsta som hänt mig..




Sorry för suddiga bilder..

Ville bara att ni skulle få veta vad det värsta som hänt mig var. Det var ju självklart sommaren 2009 i Augusti, minns inte datum men precis innan skolan skulle börja. Jag, mina bääästa grannar och min syster var ute och cyklade, vi var precis utanför oss neför en backe, såkallad mördar-backen. Jag tänkte att jag inte ville bromsa.. Jag ramlade och blev medvetslös och fick hjärnblödning.. Ambulansen kom efter 10 min ungefär. Jag minns såklart ingenting, men mamma och pappa har berättat.. Iallafall så fick jag sova på sjukhus i 5 nätter, åka ambulans 3 ggr, även åka till linköpings sjukhus. Blev oppererad, blevd 'sövd' för att ta bort allt grus i mitt ansikte. Tappade även en tand, som jag redan tappat, så det är en 'lucka' där nu. Efter dess har jag varit hos tandläkaren ungefär 100000 ggr, pga att mina tänder nästan varit döda osv.. Nu är iallafall alla sår borta, och man märker det inte äns.. På sjukhuset kom mina kompisar och hälsade på, iallafall några. Min granne svimmade pga att det var gult i mitt ansikte och han trodde det var var, men det var bara en salva ha-ha! Tycket det kändes skönt att skriva detta...
Hade jag inte haft hjälm, hade jag inte suttit här idag.

Wild kids.



Såg att blogg.se hade bytt tillbaka till den gamla! Har den det på eran eller är det bara på min?


Har precis sett klart det 3:e programet av wild kids, ett program jag följer. Ser det oftast på svt play, för att jag inte hinner inte se det på fredagar. Jag hejar helt klart på björnarna och har gjort det under hela wild kids. Hehe vet inte varför, men björnarna är alltid bättre.. Nu ska jag snart äta lite 'förrätt' som blir vårrullar, inget jag gillar. Sedan blir det friterad pomme och fläskfele, nomnom!

Facelook + hur matchen gick..



Har precis kommit hem och ätit lite mat! För er som inte visste vart jag var, så var jag och kollade när mitt lag spelade match mor Katrineholm 98:or! Matchen var grymt jämn, vi ledde ett tag med 8 p och vi spelade grymt bra! Dommarna var ju inte dom bästa, men man ska ju inte klaga på de. Katrineholms ledare började typ skrika till dommaren att vi körede zon, men ingen av oss vet typ vad det är. Vi kör inte zon och skulle aldrig göra pga man måste vara 97. Deras ledare vart typ bara argare och argare så då började dom spela zon, och jag tyckte att det var fel av deras ledare att göra så, vi är 1 år yngre. Matchen slutade iallafall med en förlust med 8 p.. Men vi spelade grymt. Nästa gång kommer vi ta dom, vi var ju bara 7 st idag också. En spelare vart utfaoulad också. Men vi tar nya tag och taggar tills imorgon, så vi kommer krossa!

Blogg.se



Kom nyss hem från bussen, oh fy vilken åktur.. Satte precis på datorn iallafall och såg att blogg.se hade bytt starbild. Ser eran lika dan ut? eller är det bara min? Tyckte iallafall att det var ganska bra! Men den andra var nog lite bättre, eller vad tyckte ni?

I skolan!



Old pic!

Sitter på rast nu i skolan, äntligen fredag! Det menas med helg snar, wopo! Nu ska vi snart upp och jobba lite, och ha sådär kul som man ska ha på fredagar!

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig..



Låten spelas 24/7 i min hjärna..

Hemma från nissepisse babe.


Bjuder stooooooort! Bild för 1 min sedan...



Min älskl, älskar dig, puss på dig sötnos!

Har precis kommit hem från Nils och jag bara lever! Haha, nae men.. Sitter och chillar med hög volym till sköööön musik och tv i bakrunden.. Kommer in några tidsinställda inlägg under dagen imorgon, så håll utkik!


Kärlek till bilden!

Sitter själv i klassrummet nu och väntar på att samlingen ska börja, dom andra gick tidigare idag för att hinna med bussen men eftersom jag skulle få skjuss idag behövde jag ju inte det. Vi hörs antagligen när jag kommer hem.


Rolig dag!



Jag och Viccan när vi hade labb!


Har precis kommit hem från skolan, eller det var ett tag sedan! I skolan var det nog den roligaste dagen på länge, massa skratt och så! Vi hade bakat 2 grejer var och allt tog slut på en gång nästan! Vi var även tvungen att städa efter, man var tvungen att sopa golven, städa i trapphusen, fixa blan allt papper på zon 3, gå till sopprummet och slänga allt och så var det massor mer! Vi hann iallafall klart med allt, så vi hoppas på att få ett A eftersom dom bedömmer denna uppgift. Nu ska jag titta på TV sedan fortsätta med min svenska uppgift!

Bild från en app

Sitter i arena 1 och slappar just nu, hehe inget vi ska göra men vi har inte haft rast men nu ska vi gå och jobba...


Just nu


I skolan

Nu sitter jag i skolan och kollar när dom andra kör tecknet. Efter skolan ska jag hem och baka till cafet imorgon, ska bli askul! Hörs väl nr jag kommer hem?


Chillar med bäääästa


I klassrummet.

Nu sitter jag i klassrummet och väntar på att vi ska få börja plugga. Nu ska jag vara lite social mot dom andra.


Själv porträtt



Nu sitter jag och kollar på världens sämsta mamma på TLC och väntar på att Spårlöst ska börja. Imorgon går jag nog till skolan. På Onsdag ska jag, Julia & Evelina stå i cafeterian, lite pirrigt! Nu ska jag kolla vidare.

Film.



Ska sätta på den här ↑ filmen nu. Fick låna den av Sandra! Tror jag redan har sätt den, men ska se den nu igen iallafall.

Just nu:

-


Påväg till Stockholm, bildlöst inlägg..

Sitter i bilen påväg till Stockholm nu. Filippa ska spela RM i basket... Kommer nog ett inlägg senare när vi är påväg hem eller så.


Mys kväll.



Vill ha!


Skulle ha gått på tjejkväll hos Sandra idag, men eftersom jag är förkyld kunde jag inte komma för dom ska till Thailand snart och då vill dom inte bli smittade.. Ganska tråkigt att inte kunna komma men skulle inte heller vilja bli smittad till Thailand. Ikväll blir det bara en myskväll framför TV tror jag.

Rekomenterar.



Ett av mina favoritprogram ska börja igen! Spårlöst! Programmet börjar klockan 21Söndagar i 7:an.
Programmet handlar om olika personer som har blivit adopterade av en familj här ifrån sverige. Deras riktiga föräldrar bor i något annat land och dom ska åka och leta efter dom. Berättade lite kort om programmet. Jag brukar alltid fälla en tår när jag ser på det! Rekomenderar verkligen programmet, i 7:an klockan 21 på Söndagar!

Är med och tävlar!



Är med och tävlar hos snygga smycken hos Alva, hennes blogg är jättefin & intressan! Klicka (HÄR) för att komma till inlägget!

Tävlingen är avslutad och jag vann faktigt ett smycke, bild kommer nedanför vilket jag vann.


Förkyld..



He-he, glad chey igår?     - JA!

Sitter i soffan och kollar lite på TV. Är bara förkyld nu och hostar lite, men äter ju bisolvon så det borde gå över snart har även druckt lite hostmedicin och tagit alvedon idag. Ska försöka få bort hostan och förkyldningen tills imorgon då jag ska på 'fest' hos Sandra, eller tjejkväll typ. Om jag blir sämre ska jag inte gå, men eftersom jag inte har feber eller något sånt så kan jag ju gå, får hoppas på skolan imorgon också!

Länkbyte #1



Nu har jag mitt första länk byte med den HÄR snygga tjejen! Kolla in hennes blogg och släng en kommentar!

Bad update..




Har varit en väldigt dålig uppdatering som senaste dagarna pga att jag inte har mått så bra och för att dataladderen försvann, datan hade no battery.. Ska bättra på mig nu! Stannar nog hemma hela veckan så jag blir bättre tills nästa vecka. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll och fortsätt kommentera blir verkligen jätteglad!

Spanien - Inget med inlägget att göra..


Fotograf: Pappa Kamera: Canon eos 500d. På bild: La Calobra i Spanien.


Sitter i soffan och är sjuk. Har inte gått i skolan idag pga.. förkyldning och feber.. Har käkat lite alvedon så det ska väl bli bättre hoppas jag. Är jätteglad över statistiken och alla fina kommentarer. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag.

Grym! - Kelly Clarkson.


Tävla om ett eget designat skal..



(Direktlänk)

Rosaprickar.se



Lånade bilden av deras sida, hoppas det var OK!


Rekomederar verkligen rosaprickar.se! Deras smycken är jättefina och det är verkligen ett bra pris på alla smycken! Jag har själv haft ett sammarbete med dom på min och Alvas förra blogg. Vi fick hem 3 varsina snygga smycken efterråt! Vill be er att kika in på deras sida och kanske beställa hem ett snyggt smycke för ett billigt pris!

(länk)

MeMySelfAndI.



Detta är mitt första inlägg på den här bloggen! Jag heter Fanny och på fritiden spelar jag världens bästa sport, basket! Har gjort det sedan jag var 6-7 år något sådant. Jag är född år 1999 och i min familj är vi 4 personer, inga djur eller så.. Det var lite om mig, och har ni mera frågor så kan ni ju alltid kommentera.

RSS 2.0